loading...
ایران کار وب
ایران کار وب بازدید : 193 دوشنبه 15 دی 1399 نظرات (0)

 

آیا فکر می‌کنید کسب و کار شما به دستورالعملی درباره‌ی شبکه های اجتماعی نیاز ندارد؟ دوباره فکر کنید! حتی اگر کسب و کار شما از بازاریابی شبکه های اجتماعی استفاده نمی‌کند نیز به دستورالعملی در این مورد نیاز دارد. حقیقت این است که کارمندان شما در پلتفرم‌های مجازی مختلفی فعال هستند و ممکن است حتی بدون آن‌که خودشان بدانند نیز نماینده‌ی کسب و کار شما باشند. بنابراین، هر شرکتی که بیش از یک کارمند دارد باید دستورالعمل مدونی درباره شبکه‌های اجتماعی داشته باشد تا هم از کارمندان حمایت کند و هم از سازمان.

دستورالعمل استفاده از شبکه های اجتماعی از سه بخش اصلی تشکیل می‌شوند. این بخش‌ها عبارتند از: ۱) کارمندان در نقش نمایندگان شرکت، ۲) سایت‌هایی که شما از طریق کارمندان، مشتریان، و تعاملات اجتماعی میزبان آن‌ها هستید، و ۳) تعاملات غیرکاری کارمندان. در ادامه ۱۵ نکته آورده شده‌اند که در شناسایی موارد کمک کننده به کسب و کار را شناسایی کنید. به این ترتیب می‌توانید دستورالعمل شبکه‌های اجتماعی کسب و کارتان را تدوین کنید.

ممکن است کارمندان در نقش‌های حامی، پشتیبانی محصولات، یا متخصصین این صنعت نماینده‌ی کسب و کار شما باشند. کارمندان‌تان باید به عنوان نمایندگان شما در شبکه های اجتماعی مجازی چگونه رفتار کنند؟

۱۷ نکته مهم از شبکه های اجتماعی که هر کسب و کار باید بداند

۱. شفافیت
آیا کارمندان‌تان باید خودشان را به عنوان نمایندگان قانونی کسب و کار معرفی کنند؟ آیا باید از نام واقعی خودشان استفاده کنند؟ آیا باید عنوان شغلی‌شان را ذکر کنند؟ آیا باید قانون مشخصی در مورد استفاده از عکس یا آواتار وجود داشته باشد؟

۲. رازداری
کارمندان مجاز به افشای چه اطلاعاتی هستند؟ آیا این اطلاعات اکنون نیز علنی است؟ اگر علنی نیست، آیا مستلزم تأییدیه‌های خاص است؟ چه کسی مجوز انتشار اطلاعات غیرعلنی را صادر می‌کند؟ آیا این اطلاعات ارزش رقابتی دارند؟

مطلب مرتبط: مزایای بازاریابی اینترنتی: ۱۰ فایده بازاریابی اینترنتی که باید بدانید

۳. مسائل مالی
کارمندان چگونه باید نتایج شرکتی یا وضعیت مالی را اطلاع‌رسانی کنند؟ این مورد به‌ویژه برای شرکت‌های سهامی عام حائز اهمیت است، به این خاطر که آژانس‌های قانون‌گذار در آن سهیم هستند.

۴. حق انتشار
مالکیت معنوی (IP) چگونه مدیریت می‌شود؟ فرآیندهای درونی آن چگونه است؟ کارمندان می‌بایست پرسش‌های‌شان را از چه کسی بپرسند؟

۵. رقبا
از آن‌جایی‌که اتاق‌های گفتگوی شبکه‌های مجازی در معرض دید عموم قرار دارند، کارمندان چگونه باید با رقبا و نمایندگان‌شان برخورد کنند؟ آیا فرآیندهای مشخصی وجود دارند که می‌بایست از آن‌ها پیروی کرد؟

۶. توصیه
چه نوع اطلاعات و راهنمایی‌هایی وجود دارند که کارمندان می‌توانند در اختیار مشتریان و عموم مردم قرار دهند؟ با توجه به نوع سازمان، این مورد ممکن است نتایج مهمی در پی داشته باشد.

۷. خط قرمزها
مطرح کردن چه مواردی قابل قبول است؟ به یاد داشته باشید که شبکه‌های مجازی فی‌النفسه علنی هستند.

۸. طرز برخورد
چه پروتکل‌هایی را به عنوان رفتار قابل قبول در نظر می‌گیرید؟ کارمندان باید، فارغ از نقطه نظر افراد، با همه با احترام برخورد کنند. آیا کارمندان مجاز به ارسال مطالبی هستند که محبوبیت آن‌ها برای یک گروه از گروهی دیگر بیشتر است؟

۹. مالکیت
چه کسی مالک محتوای شبکه‌های اجتماعی است که توسط کارمندان در زمان کاری تولید شده است؟ اگر شرکت حق نشر محتوا را داشته باشد، این محتوا چگونه باید استفاده و حمایت شود؟

کارمندان چگونه باید با محتوای شبکه های اجتماعی که توسط مشتریان و عموم مردم در وب سایت‌های شرکت، از جمله بلاگ‌ها، بخش نظرات و دیدگاه‌ها و دیگر هستارهای مجازی، تولید شده است برخورد کنند؟

در اینجا هدف این است که برای کارمندان خط مشی مشخص شود تا بدانند با محتوای ایجاد شده توسط پرسنل غیر شرکتی چگونه برخورد کنند.

مطلب مرتبط: ۶ روش طلایی برای فروش محصول در اینترنت

۱۰. مردم‌داری
آیا محتوای آماده شده از لحاظ رعایت ادب یا برخوردهای نامناسب با افراد بررسی شده است؟ تصاویر نامناسب و نشانه‌های رنگی موجود در محتوا نیز در این زمره قرار می‌گیرند.

۱۱. مرتبط بودن
آیا محتوا و دیدگاه‌ّهای مطرح شده در این باره مرتبط هستند و به مبحث اصلی مربوط هستند؟ آیا دیدگاه‌های ثبت شده بر ارزش جامعه می‌افزایند یا صرفا یاوه‌سرایی هستند؟

۱۲. تبعیض
آیا دیدگاه‌های ثبت شده نسبت به یک فرد یا گروهی از افراد متعصبانه برخورد کرده است؟

کارمندان در خارج از ساعت کاری باید چگونه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنند پیشنهادات ذیل به نحوه‌ی مشغولیت کارمندان در شبکه‌ّای اجتماعی در خارج از وقت کاری اشاره دارند.

۱۳. به نیابت از شرکت
کارمندان در زمان استفاده‌های شخصی از شبکه‌های مجازی باید چگونه خودشان را معرفی کنند؟ آیا انتظار دارید کارمندان از کارفرما و عنوان شغلی‌شان صحبت کنند؟

۱۴. همکاران
آیا کارمندان مجاز هستند درباره رئیس و شرایط کاری‌شان در شبکه‌های مجازی صحبت کنند؟ کارمندان چگونه باید با کارمندان اسبق تعامل کنند؟ به یاد داشته باشید که دیدگاه‌ها برای همیشه در اینترنت باقی می‌مانند. چیزی را نگویید که نمی‌توانید رو در رو به زبان بیاورید.

۱۵. احترام
انتظار دارید کارمندان‌تان نگرانی‌های‌شان را در مورد دیگران چگونه در اتاق‌های گفتگو نشان دهند؟

در ادامه دو عامل دیگر مطرح شده‌اند که بر این دسته‌ها به کار بسته می‌شوند.

۱۶. شبکه‌های اجتماعی در ساعات کاری
آیا کارمندان مجاز هستند در ساعات کاری به پلتفرم‌های شبکه‌ّهای مجازی دسترسی داشته باشند؟ آیا بخشی از الزامات شغلی‌شان است؟ اگر نیست، آیا دستورالعملی در این مورد وجود دارد که باید از آن پیروی شود؟

۱۷. پیامدها
اگر افراد از این اصول تخطی کنند چه عواقبی در پی خواهد داشت؟ رعایت این اصول چه تأثیری بر کار افراد خواهد داشت؟ چه کسی مسئول اعمال این دستورالعمل است؟

با درنظر گرفتن این ۱۷ نکته، مجموعه قوانین شرکت‌تان را در زمینه شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنید، قوانینی که برای کسب و کارتان مفید و نتیجه‌بخش باشند.

مطلب مرتبط: حقایق تکان دهنده کسب و کار اینترنتی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
ایران کار وب - درباره سایت و مجموعه ایران کار وب سایت و مجموعه ایران کار وب به مدیریت مهندس کاوه روحی به شما کمک خواهد کرد تا مشاغل اینترنتی را بهتر بشناسید و کسب درآمد کنید. یکی از مهمترین عواملی که باعث میشود جوانان ما کار پیدا نکنند آن است که محدودیت مکانی و زمانی دارند و ما به چند روش به شما کمک می کنیم: ۱) ارائه محصولات آموزشی برای کار جویان ۲) ما جدیدترین و کاربردی ترین علم روز را در زمینه مشاغل اینترنتی=کار در منزل در اختیار شما قرار خواهیم داد. مجموعه ایران کار وب به شما کمک می کند تا به صورت حرفه ای بتوانید یک کسب و کار اینترنتی برای خودتان راه اندازی کنید. اگر تخصص و مهارتی در راه اندازی سایت و دانش برنامه نویسی ندارید، ایران کار وب به شما روشی را یاد می دهد که بسیار ساده بدون نوشتن یک خط برنامه نویسی صاحب سایتی بسیار حرفه ای با امکانات متعدد شوید. هدف اصلی مجموعه ایران کار وب، آموزش تکنیکهای واقعی و تجربه شده کسب و کار اینترنتی در ایران است، می دانیم بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها با فروش مطالب بسیار بی ارزش و بی کیفیت، دیدگاه خیلی از افراد را نسبت به شروع یک کسب و کار اینترنتی بد کرده اند اما اگر یکبار طعم یکی از آموزش های ما را بچشید به خوبی اذعان خواهید کرد که کسب و کار اینترنتی حقیقت دارد و مهمتر از آن، شما هم می توانید مالک یک کسب و کار شخصی برای خودتان باشید. مهم نیست در چه سطحی از تحصیلات آکادمیک قرار دارید، و چقدر تاکنون تجربیات ناموفق در زمینه کسب و کار اینترنتی داشته اید، مهم این است که به کمک ایران کار وب، فارغ از مسائل فنی، می توانید در کوتاه ترین زمان، کسب و کار دلخواه خودتان را در اینترنت راه اندازی کنید. این واقعا لذت بخش است که در راهی گام بردارید و به موفقیت برسید که خیلی ها هنوز الفبای آن را هم نمی دانند؛ بنابراین اگر به زمینه کسب و کارهای اینترنتی علاقمندید. دست شما را به گرمی می فشاریم و با افتخار اعلام می کنیم تا پایان مسیر در کنارتان هستیم. توجه نمایید: به علت نوپا بودن حیطه کار در منزل و استخدام مشاغل اینترنتی در کشور همواره عده ای سودجو با اقدام به کلاهبرداری و دادن وعده های دروغین به متقاضیان اقدام به اخاذی از آن ها کرده اند. متاسفانه با اعلام هشدارهای مکرر رسانه ای درباره این نوع استخدام باز هم عده ای به علت عدم تحقیق دقیق قربانیان این حیطه کاری می شوند. مهمترین هدف تشکیل وب سایت ایران کار وب تحقیق و بررسی روش های حقیقی کسب درآمد صحیح به صورت کار در منزل از طریق اینترنت است. لطفا در صورت داشتن هر گونه پیشنهاد همکاری با ما تماس بگیرید . ما می دانیم که همواره در راه پیشرفت به کمک دیگران نیاز داریم و هیچ گاه تمامی ایده های خوب به ذهن ما نمی رسد.برخی از ایده های کنونی وب سایت ایران کار وب نتیجه اعمال نظرات بازدید کنندگان بوده است اگر پیشنهادی دارید با ما تماس بگیرید : تماس با ایران کار وب راه های ارتباطی با مجموعه ایران کار وب ایمیل: irankarweb@gmail.com شماره تلفن تماس با ایران کار وب: ۰۴۵۳۳۶۲۲۴۳۵-۰۹۰۱۰۳۸۴۱۱۹ مشاوره و پشتیبانی ۲۴ ساعته تلگرام: ۰۹۰۱۰۳۸۴۱۱۹ آیدی پیج اینستا و کانال تلگرامی مجموعه بزرگ ایران کار وب: @irankarweb ادرس وب سایت مجموعه بزرگ ایران کار وب: https://irankarweb.ir از اینکه افتخار خدمت گزاری به شما را داریم به خود می بالیم. با احترام – کاوه روحی مدیر مجموعه ایران کار وب مدیریت سایت ایران کار وب مدیر و مالک سایت ایران کار وب : مهندس کاوه روحی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 26
  • بازدید ماه : 81
  • بازدید سال : 696
  • بازدید کلی : 3,952